Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 15 mei 2018.

1) Partij verantwoordelijk voor het verzamelen van data
Beautique
Stien Rothier
Puttensdreef 2
8740 PITTEM
BTW BE 0691.698.585
info@instituut-beautique.be
+32 (0)491 03 21 81

2) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Beau’tique is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

3) Toestemming
Door de informatie en de diensten op de website van Beau’tique (www.instituut-beautique.be) te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

4) Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Beau’tique en specifiek www.instituut-beautique.be, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@instituut-beautique.be.

5) Monitoren gedrag bezoeker
Beau’tique maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.
Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

6) Gebruik van cookies
Beau’tique plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

7) Cookies uitschakelen
U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

8) Verzameling van persoonsgegevens
Via onze afsprakenmodule verzamelen wij gegevens zoals je e-mailadres, telefoonnummer en naam. Die gegevens worden verzameld om te kunnen communiceren met onze bezoekers en klanten in verband met hun afspraak of om nieuwsbrieven of promoties te versturen.
De persoonsgegevens die door Beau’tique worden verzameld, worden niet gedeeld met derden en zijn exclusief voor eigen gebruik.

9) Rechten van de bezoeker/gebruiker

9.1. Recht op inzage/toegang
Iedere gebruiker en bezoeker waarvan Beau’tique gegevens verzamelt, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.

9.2. Recht op rechtzetting
De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.

9.3. Recht om te worden vergeten
De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.

9.4. Recht om klacht in te dienen
De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

9.5. Recht om toestemming in te trekken
Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

9.6. Recht op beperking van de verwerking
De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

9.7. Recht op overdraagbaarheid
De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.

10) Aanpassingen van de Privacy Policy
Beau’tique kan deze privacyverklaring wijzigen. Het moment waarop deze laatst is gewijzigt, vind je bovenaan de privacyverklaring.